Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus is vinné a Bayern München védőjét – sajtóhír

Lassacskán itt a nyári transzfer időszak, amely előtt rengeteg spekuláció lát napvilágot. A legfrissebb olaszországi sajtóhírek szerint a Juventus együttese a Bayern München-ből erősítene.

Juan-Bernat-800-445

Bernat a nyáron szinte biztos, hogy távozik. A kérdés az, hogy hová? 

Az olasz rekordbajnok a nyáron elveszítheti balhátvédjét, Alex Sandro-t. A brazil válogatottért több európai klub is ajánlatot tehet majd a közeljövőben. Ha a játékos távozik, akkor az általa hagyott űr, azt mindenképp pótolni kell, s itt jön be a képbe a Bayern München játékosa, Juan Bernat.

A 24 esztendős spanyol hátvéd idén nem sok sót evett meg a Bayern színeiben, igaz sérülése is hátráltatta. Minden sorozatot figyelembe véve, mindössze 9 meccsen kapott lehetőséget Jupp Heynckes vezetőedzőtől, s a hírek szerint a jövőben sem számítanának rá különösebben, így a távozása lényegében a levegőben lóg.

Az olasz TuttoSport szerint Az öreg hölgy szívesen tudná a keretében a játékost, azonban a Massimiliano Allegri irányította együttesnek más klubbal is fel kell majd vennie a versenyt. A napokban ugyanis az Atletico Madrid-al is hírbe hozták a spanyolt, amit mi is megírtunk, de korábban az Everton együttesét is emlegették a játékos kapcsán.