Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: szankciók az eredménytelenség után

Közleményben jelezte a DVTK klubvezetése, megbüntetik az élvonalbeli csapat játékosait az elmúlt időszak gyenge szereplése miatt.

dvtk629

Az utóbbi hetekben nem tudta áttörni az ellenfelek jelentette akadályt a Diósgyőr. – fotó: nso.hu (archív)

Másfél hónapja szenved a DVTK a bajnokságban, legutóbb március 3-án, a Ferencváros ellen tudott nyerni Bódog Tamás együttese, amely azóta mindössze két pontot tudott begyűjteni a borsodi együttes, így igen közel került a kiesési zónához, miközben a Magyar Kupától is búcsúzott a csapat.

A közleményben nemcsak fizetés megvonás szerepel.

„Félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette meg a labdarúgókat a DVTK. A pénzbüntetés mellett a játékosok kötelesek leadni a használatra kapott személygépkocsikat április 17-én, kedden. Az intézkedést az utóbbi hetek eredménytelensége és a mutatott hozzáállás miatt hozta meg a klub.”

A következő hetekben sem lesz könnyebb dolga a diósgyőrieknek, lévén a közvetlen riválisok közül játszanak a Puskás Akadémiával, a Mezőkövesddel is. Míg az utolsó négy fordulóban a bajnoki címért versenyt futó Ferencvárossal és a Videotonnal is összecsapnak, de a dobogóra pályázó együttesekkel is csatáznak, így játszanak a Debrecennel és az Újpesttel idegenben, a Paksot pedig fogadják majd.

~GS~