Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Öt meccse nyeretlen a Sevilla!

A spanyol bajnokság hétközi, 33. fordulójának nyitómérkőzésén a Sevilla újabb értékes pontokat veszített az Európa-liga indulás szempontjából. Az andalúzok a Depor otthonából távoztak egy ponttal.

(Kép: La Liga Twittert)

Biztosan nem szeretik jobban Vincenzo Montellát a Sevilla drukkerei. Az olasz edzőért a Bajnokok Ligája-menetelés ellenére sem rajonganak túlzottan a drukkerek, hát még akkor, ha a csapattal nem érne oda az Európa-liga indulást érő helyek egyikére!

A Depor elleni döntetlen nem segítette a Sevilla heylzetét, hiszen a hatodik Villarreal és az ötödik Betis is utánuk fejezi be aktuális mérkőzését, és akár mindketten megléphetnek egy-egy  győzelemmel.

Deportivo La Coruna – Sevilla 0-0
Riazor stadion, Vezette: David Jimenez
Sárga lap: Banega (11.), Layún (74.)
Piros lap: –

Deportivo: Ruben – Juanfran, Albentosa, Schar, Luisinho – Mosquera (F. Valverde, 83.), Guilherme (Bakkali, 80.) – Adrian, Borges, Krohn-Dehli (E. Colak, 36.) – L. Perez. Vezetőedző: Clarence Seedorf

Sevilla: Soria – J. Navas, Mercado, Carrico, Layún – G. Pizarro, Geis – S. Ramirez (Muriel, 76.), Banega, J. Correa (Sarabia, 57.) – C. Fernández (Nolito, 68.). Vezetőedző: Vincenzo Montella