Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

”Mi bent maradunk a ligában, ők nem, furcsa helyzet!”

Jürgen Klopp keményen kritizálta az utolsó tíz percben kétgólos hátrányból pontot mentő West Bromwich együttesét. A német mester szerint a WBA semmire se megy ezzel a ponttal, valamint a pálya minőségét is keményen kritizálta a német szakember.

949465276

A Liverpool német menedzsere nagyon kemény szavakkal illette a West Bromwich együttesét akik a hajrában mentettek haza pályán pontot a dobogóért harcban álló Liverpool együttese ellen. A vörösök tartalékos kezdővel kétgólos előnyből sem sikerült behuzniuk a három pontot a német menedzser pedig a hazaiakat kritizálta, akik jövőre szinte biztosan nem lesznek a PL tagjai.

„Felesleges feltámadás. Nem hiszem, hogy ez a pont valóban segítene rajtuk, csak pazarlás: nekünk kellett volna az a pont. Ők boldogok, mi nem vagyunk azok. Mi bent maradunk a ligában, ők nem, furcsa helyzet.”

„A lehető legjobb körülményeket kell megteremteni ahhoz, hogy a srácok jól tudjanak teljesíteni, és a hazai csapatra bíztuk a döntést, hogy megöntözik-e a pályát, vagy sem. Nem csak a futball, hanem a sérülések miatt is veszélyes, ha ennyire száraz a talaj. De ez van, ezt a helyzetet kell megoldanunk. Ők pedig jövőre játszhatnak száraz pályán a másodosztályban.”

A vörösök kedden a Bajnokok Ligája elődöntőjében hazai pályán fogadják az olasz AS Roma együttesét az Anfielden.

Forrás: liverpoolfc.com