Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Szeretném ha Neymar ide igazolna!”

A brazil futball korábbi legendás alakja, Rivaldo is megszólalt Neymar jövőjét illetően. Az egykoron a Barcelonában is futballozó klasszis véleményének nem biztos, hogy Párizsban – és talán Barcelonában sem – annyira örülnek majd.

Rivaldo vajon jól kalkulál? (Kép: as.com)

Rivaldo szerint Neymarban megvan a potenciál, hogy valóban a világ legjobb játékosa legyen, ám a PSG játékosának ehhez úgy is kell alakítania a jövőjét.

“Már mondtam Neymarnak, hogy szerintem ő egyértelműen a világ legjobbja lehet. Ehhez azonban véleményem szerint el kell hagynia a PSG-t, hiszen ha Párizsban marad, nem biztos, hogy felérhet a csúcsra.” – Így az egykoron a Barcában is varázsoló, fantasztikus képességekkel megáldott Rivaldo a brazil TV Globo-nak, majd meg is indokolta, hogy miért is gondolja ezt így.

“Ha megnézzük a négy top bajnokságot, Angliát, Spanyolországot, Olaszországot, vagy Spanyolországot, láthatjuk a különbségeket! És most pusztán a futballról beszélek, a bajnokságok színvonaláról. Neymar nem fog visszatérni a Barcához, hiszen az egy nagyon is bonyolult szituáció lenne a számára. Azok alapján a hírek alapján amiket olvasok, és jó néhány hozzá közeli személytől tudom, van rá esély, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Azt kell hogy mondjam, teljesen elfogadnám a döntését, már csak azért is, mert ott valóban a világ legjobbja lehetne!”