Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Nem fogjuk ‘összecsinálni’ magunkat!”

A Real Madrid trénere, a sajtótájékoztatóin rendre választékosan nyilatkozó Zinedine Zidane tőle szokatlan hangvételben nyitott a Bayern München elleni meccs előtti sajtórendezvényen.

(Kép: marca.com)

“Nem fogjuk összesz**ni magunkat! Ilyenről nincs is szó!” – Kezdte Zidane. “Szeretünk az ilyen jellegű meccseken futballozni. Érzelmileg is jó állapotban vagyunk, és nagyszerűen fel tudtunk készülni a találkozóra. Minden játékosom részt akar venni az ilyen meccseken, és ez mindent elmond a motivációnkról is. A legfontosabb ugyanakkor az, hogy mindezt a pályán is jó játékkal tudjuk kifejezni. A Bajnokok Ligája megnyerése helyett most csak is arra gondolunk, hogy jól játszunk Münchenben!” – Folytatta a francia tréner, aki szerint a Real Madridnál 150%-os motivációs szintről érdemes legalább beszélni egy Bajnokok Ligája elődöntőben.

A blancók trénere ezt követően kitért a Bayernre, és a bajoroknál futballozó James Rodriguezre is. “Eltökéltek vagyunk, ám tisztában vagyunk azzal, hogy egy olyan történelmi klubbal játszunk, mint a Bayern München, ahol hasonlókat elmondhatnak magukról, mint mi a Real Madridnál. Kemény meccs lesz, és biztosan a legjobb tudásunk szerint kell majd futballoznunk. Ismerjük a Bayern, tudjuk miben jók, és miben kevésbé, ettől függetlenül, egy ilyen párosításban nincs favorit!” – Így Zidane, aki a bajoroknál régi önmagát megtaláló James Rodriguezről a következőket mondta: “Nem akartam, hogy James elmenjen. De meg kellett értenem őt, hogy többet szeretne játszani. Sosem volt problémánk egymással. Biztosan roppant motivált lesz, hiszen profi futballista, egy nagyszerű játékos. hangsúlyozom, nem vagyunk, és szerda este sem leszünk egymás ellenségei!”

A Bayern – Real találkozót 20:45-től az m4 Sport és a Sport 2 is Élőben közvetíti majd!