Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin sztárt igazolhat a Liverpool

Ugyan szezon közben Philippe Coutinho eligazolása miatt jelentősen meggyengült a Liverpool együttesének támadó-szekciója, az angolok fél lábbal mégis ott vannak már a Bajnokok Ligája kijevi fináléjában.

dybala001

Ám Liverpoolban is tudják, hogy a stabil eredményekhez, bajnokesélyes Premier League szerepléshez erősíteni kell a csapat keretét. A szurkolók már január óta hajtogatják, hogy nem lesz szabad csücsülni a Coutinhoért kapott pénzen, és érdemes lenne minél hamarabb minőségi játékos, játékosok vásárlására fordítani.

A szakértők odáig vannak Roberto Firmino és Mohamed Salah idei produkciójáért, ám már mindenki számára világos, hogy még melléjük is szükség van plusz egy sztárra, aki képes vinni a hátán a csapatot. Erre pedig azért van szükség, hogy a klub ne csak egy-egy fronton legyen képes a csúcsra járatni magát.

Állítólag Jürgen Klopp menedzser már ki is választotta a lehetséges nyári sztárigazolást. A pletyka szerint a német szakember Paulo Dybala játékában látja azt a többletet, amivel kiegészülve a Liverpool felülhetne az angol bajnokság trónjára. A sajtó szerint Klopp akár 90 millió fontot is fizetne az argentin támadóért a Juventus-nak.

Dybala 2015 óta erősíti a „Zebrákat”, és azóta szinte folyamatosan a gárda egyik legjobbjának számít. Bár nem előretolt éknek, vagy befejező csatárnak számít, mégis ő idén a Juve leggólerősebb játékosa. A 24 éves futballista szezonbeli eddigi negyvenegy meccsén huszonhat gólt lőtt. Dybala jelenlegi torinói szerződése (amelyet éppen egy éve újítottak meg) 2022-ig érvényes.

Balogh József