Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Carvajal még időben visszatérhet

Aligha vigasztalja a Bayern München híveit a vereség, illetve Arjen Robben és Jerome Boateng sérülése miatt, de végül a Real Madrid idegenbeli sikere is áldozattal járt. A „Királyiaktól” Dani Carvajal szenvedett komolyabb izomsérülést.

carvajal002

Igazi alapembernek számít immár a Real Madrid védelmében a 26 éves jobbhátvéd, azonban idén egyszer már partvonalon túlra szorult. Októberben vírusfertőzés miatt nem számíthatott rá Zinedine Zidane vezetőedző. Dani Carvajal a hírek szerint most pedig combizmának húzódása, esetleges részleges szakadása miatt minimum 3-4 hétig kényszer pihenőt fog tartani.

Ugyan a végleges, pontos diagnózist felállító orvosi vizsgálat még hátra van, de az első vélemények szerint nincs szerencséje a válogatott védőnek. Carvajal jó eséllyel kihagyni kényszerül majd a bajnokság madridi szempontból immár érdektelen hajráját, valamint a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját, Ha a „Királyiak” bejutnak a döntőbe, talán még cikkünk főszereplője is ott lehet a kijevi mérkőzésen. Ellenkező esetben akár a világbajnoki szereplése is veszélyben foroghat a leganési születésű bekknek.

Balogh József