Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: fellélegezhet a Vasas

Majdnem visszajött a meccsbe a Debrecen, végül mégis örülhetett a sereghajtó.

vasasmeccs_barna_720

Menekülés a győzelembe! A Vasas nem adta könnyen magát, sőt! Már az első percektől kezdve magához ragadta a kezdeményezést az angyalföldi alakulat, amely Ádám révén betalált, ám lesről tette, így nem vezetett a Vasas. Ekkor még. Három perccel később már semmi sem mentette meg a Debrecent, Ádám passzát Egerszegi lőtte a bal alsóba. A gól után támadott a Loki, de aztán egy ártalmatlan szituációban Könyves megsérült, le is kellett cserélni a jó formában lévő támadót. Helyette Takács Tamást vetette be Herczeg András, hogy aztán a mezőnyjáték folytatódjon. Egészen addig, mígnem Egerszegit megint megtalálta egy nagyszerű indítás, a télen érkező középpályás pedig második gólját szerezte. A folytatásban próbálkozott a házigazda, de eredménytelenül, így teljesen megérdemelten vezetett magabiztosan a fővárosi alakulat, pedig a hajrában szépíthetett volna, de Sós Bence próbálkozását védte Nagy Gergely.

Fordulás után is maradt támadásban a Vasas, amely nem sokkal a szünetet követően növelte előnyét, s könnyen kiüthette volna a cívisvárosiakat, ha pontosabban használja ki adódó helyzeteit, ezt leginkább a hajrában érezhette az angyalföldi alakulat, merthogy negyedórával a vége előtt Ádám Martin második sárgával a kiállítás sorsára jutott, s a vérszemet kapó Debrecen Tabakovic duplájával közel került a pontszerzéshez, egyenlíteni azonban nem tudott. Az angyalföldiek a legjobbkor szerzett három pontot, ami önbizalmat kell, adjon a piros-kékeknek az utolsó öt forduló előtt. Pláne úgy, hogy a riválisok közül többen is pontokat hullajtottak.

Debrecen – Vasas 2-3 (0-2)
Nagyerdei stadion, vezette: Kassai Viktor
Gólszerzők: Tabakovic (80., 82.) ill. Egerszegi (9., 25.), Benes (50.)
Sárga lapok: Sós B. (43.), Barna Sz. (49.), Tőzsér (57.) ill. Ristevski (11.), Ádám M. (45.), Vida M. (46.), Vogyicska (89.)
Kiállítva: Ádám M. (75., második sárgával, Vasas)

Debrecen: Nagy S. – Kinyik, Bényei, Szatmári Cs., Barna Sz. (Tabakovic, 60.) – Jovanovic, Filip – Könyves (Takács T., 16.), Tőzsér, Sós B. – Mengolo (Tisza, 53.). Vezetőedző: Herczeg András

Vasas: Nagy G. – Burmeister, Ristevski (Vaskó, 78.), Benes, Hangya – Szivacski (Vogyicska, 60.), Manjrekar, Vida M., Egerszegi, Barczi – Ádám M. Vezetőedző: Michael Oenning

~GS~