Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzelmével a harmadik helyre lépett a Lazio – videóval

Óriási a verseny a harmadik helyért. A Lazión kívül, a Roma és az Inter is a dobogós helyért küzd. Az égszínkék legutóbb decemberben találkoztak a Torinóval, ám akkor 3-1-es vereséget szenvedtek. Vajon most vissza tudnak vágni?

Milinkovic-Savic komolyan vette Rodolfo szavait, miszerint csak a kezeim figyeljék (Fotó: twitter.com)

1. félidő: A hazaiak támadásaival kezdődött a találkozó. Előbb Ljajic később De Silvestri próbálkozott, ám lövéseiket Strakosha hárítani tudta. A 14. percben hatalmas hátrányba került a Lazio, mivel gólvágójukat, Immobilét sérülés miatt le kellett cserélni. Ez nem okozott látványos gondokat a vendégeknél. A 22. minutumban tizenegyeshez is jutottak, azonban Luis Alberto jobb alsóba tartó büntetőjét könnyedén fogta Sirigu. Tíz perccel később a csereként beálló Caicedo került helyzetbe, de lövésig nem jutott el. Akadtak helyzetei a Torinónak is, gólt viszont ők sem tudtak szerezni.

2. félidő: Sokáig szépen csordogáltak az események, aztán az 54. percben Leiva hatalmas lövését kellett hatástalanítania Sirigunak. Az azt követő szögletnél már ő is tehetetlennek bizonyult. Luis Alberto gyönyörűen tekert középre, egyenesen Milinkovic-Savic fejére (0-1). Pár perccel később Caicedo emelte át a veterán olasz hálóőrt, de nem csapódott eléggé a laszti. Az ecuadori támadó többször is eljutott lövésig. Az utolsó pillanatokban is a Lazio volt a veszélyesebb, azonban több gól nem született a találkozón. A vendégek büszkék lehetnek magukra, hiszen már ők a állnak a harmadik helyen.

Torino – Lazio 0-1 (0-0)
Helyszín: Olimpico Grande Torino; Vezette: Massimiliano Irrati
Gólszerzők: – ill. – Milinkovic-Savic (56.)
Sárga: Moretti (49.), Baselli (54.), Marusic (76.), Strakosha (82.) – ill. – Milinkovic-Savic (43.)
Kiállítás: – ill. –

Torino: Sirigu – N’Koulou, Burdisso, Moretti – De Silvestri, Rincón (Niang 76.), Baselli, Molinaro Edera (Falque 62.), Ljajic – Belotti. Vezetőedző: Walter Mazzarri

Lazio: Strakosha  Luiz Felipe, de Vrij, Radu (Cáceres 46.) Marusic, Murgia, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic  Luis Alberto (Lukaku 78.), Immobile (Caicedo 14.). Vezetőedző: Simone Inzaghi

A mérkőzés összefoglalója:

https://youtu.be/-Ua390OY4xY

Mihók Richárd