Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madird: A Betis visszavenné korábbi játékosát! – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Real Betis szándékai nagyon is komolynak minősíthetőek azt illetően, hogy a sevillaiak visszavásárolják korábbi játékosukat, Dani Ceballost a Real Madridtól.

(Kép: as.com)

Dani Ceballosnak finoman szólva sem sikerült túl jól az első madridi idénye. A Betis együttesétől az elmúlt nyáron szerződtetett technikás középpályás ugyan 21 tétmeccsen pályára lépett az idényben, ám mindössze 829 játékperc szerepel a neve mellett. Ebből is látszik, hogy Ceballos abszolút kiegészítő embere a Real Madridnak, és bár hatalmas reményekkel érkezett, nem sikerült igazán a beilleszkedése.

A legutóbbi u21-es Európa-bajnokság legjobbjának megválasztott fiatal kapcsán fel is merültek olyan hírek, hogy visszatérhet nevelőegyütteséhez, és újra a Betisben futballozhat a nyártól.

A sevillai ‘zöld-fehérek’ az AS című sportnapilap szerint készek 16 millió eurót is áldozni Ceballos visszavásárolására, és hamarosan tárgyalásokat is kezdhetnek a blancók képviselőivel. Az As kiemeli, hogy a Betis már a télen fél évre kölcsönvette volna Ceballost, csakhogy a spanyol liga szabályzatai nem engedték, hogy egy játékost, kétszer is regisztráljon egy idényen belül ugyan az a klub.

A jelenleg ötödik, és vélhetően az Európa-ligában induló Betis nagy terveket szövöget a következő szezonra, hiszen olyan jól ismert La Liga-játékosokat szerződtettek, vagy nagy valószínűség szerint szerződtetni fognak, mint a Real Soceidados Sergio Canales; az Eibarban futballozó Takashi Inui, vagy az Espanyoltól Pau López. Dani Ceballos megszerzése azért kétségkívül még nagyobb fegyvertény lenne…