Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondhat két fő átigazolási célpontjáról a PSG! – sajtóhír

Bár a francia bajnok Paris Saint-Germain becsülettel szórta a pénzt az utóbbi néhány évben a tökéletes csapat összeállításán fáradozva, a Real Madrid elleni erőtlen BL-búcsú rávilágított arra, hogy ettől még most is igen messze állnak. Leginkább a védekező harmad megerősítése tűnik most szükségesnek, azonban könnyen lehet, hogy ez egyéb érdekek miatt meghiúsulhat…

FBL-FRA-CHAMPIONS-TROPHY-MONACO-TRAINING

A PSG ügyeiben általában jól értesült parisunited.net szerint a fővárosiak lemondhatnak Jan Oblak, illetve Fabinho megszerzéséről. A legnagyobb akadály pedig nem más lehet az üzletek létrejöttében, mint a Cristiano Ronaldo-t is képviselő Jorge Mendes, akit egyesek csak a “szuperügynök” becenéven tisztelnek.

Az oldal úgy tudja, hogy Jorge Mendes sikeresen meggyőzte kollégáját, Miha Mlakart, hogy védencét ne Párizs, hanem inkább a Manchester United irányába terelje. Oblak vörös ördöggé válásával ugyanis végre megvalósulhatna David de Gea Realhoz való átigazolása, ami a Királyiakhoz közel álló Mendest is némi plusz zsebpénzhez juttatná. A Paris United ugyanakkor arról is beszámol, hogy a PSG tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi tudatta Alphonse Aréola-val, hogy posztriválist fog kapni a nyáron, így vélhetően megvan a klub B-terve is kapusposztra.

Fabinho esete hasonlóképpen érdekes: a Monaco brazil védekező középpályása nem titkoltan szimpatizál a francia bajnokkal, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is meg fog hiúsulni a fővárosba költözése. A Paris United szerint ugyanis Fabinho ügynöke, az Oblak-ügyet is ellehetetlenítő Mendes már megegyezett egy másik – egyelőre meg nem nevezett – klubbal, és ezt a döntést a napokban a Hercegségbeliek vezetőségével is közölte.

Érdemes itt azt is megemlíteni, hogy a távozófélben lévő Ángel di María-t is a “szuperügynök” képviseli, így amennyiben igazak a hírek, könnyen lehet, hogy a portugál üzletember szándékosan próbálja meg ellehetetleníteni a párizsiakat…

Írta: Wernigg Márton