Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: idegenben győzött könnyedén az Inter – videóval

Sima győzelmet aratott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 36. fordulójában az Inter, az Udinese pedig ezzel már zsinórban 13. alkalommal sem tudott nyerni!

IMG_20180506_143557Sima sikert ünnepelhettek idegenben az Inter játékosai (forrás: twitter.com/Inter_en)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, tehát a Serie A 36. fordulójának mai első meccsén a kiesés közelébe sodródható Udinese a biztos Európa-liga szereplésre hajtó milánói Inter csapatát fogadta.

Jól kezdte az Inter az összecsapást, amely Ranocchia szöglet utáni fejesével már a 13. percben előnybe került (0-1)! A 36. percben egyenlített volna a hazai gárda, de az Udinese első kaput tálaló lövését védte Handanovic, amikor Lasagna próbált betalálni. A félidő hajrájában ráadásul az Inter köszönt be még kétszer! A 44. percben Rafinha is feliratkozott az eredményjelzőre (0-2), majd egy perccel ezután Brozovic labdáját Icardi vágta be (0-3)! Ezzel pedig már az első félidőben eldőlt lényegében minden.

A fordulást követően csupán pár perc telt el, és még nehezebb helyzetbe, hiszen a 49. percben Fofana kapott piros lapot. A már emberelőnyben játszó Inter a 71. minutumban növelte előnyét, miután Borja Valero is betalált (0-4)! A lefújásáig több gól nem esett már, de így is nagyon simán nyert az Inter, amely ezzel azt már biztosan kiharcolta, hogy az Európa-liga főtáblájára kerüljön. Természetesen ennek ellenére még arra is van esélye a milánói gárdának, hogy a következő szezonban a BL-ben indulhasson, az viszont megintcsak biztos, hogy városi riválisát maga mögé utasította az Inter. Ezzel szemben az Udinese már 13 meccse nyeretlen, melyből 11-szer kikapott! Ennek ellenére az udinei csapatnak természetesen izgalmas lehet a vége, és adott esetben küzdenie kell a bennmaradásért, de bőven benne van a pakliban, hogy elképesztően rossz szériája ellenére továbbra is élvonalbeli lesz.

Serie A, 36. forduló
Udinese – Inter • 0-4 (0-3)
Helyszín: Dacia Arena, Udine. Vezette: Paolo Mazzoleni
Gólszerzők: – , ill. Ranocchia (12.), Rafinha (44.), Icardi (45.), Borja Valero (71.)
Sárga lapok: Danilo (34.) ill.
Kiállítás: Fofana (49.), ill.

Udinese: Bizzarri – Larsen, Danilo, Samir – Widmer, Balic, Behrami (Jankto, 73.), Fofana, Adnan – De Paul (Barak, 51.) – Lasagna (Perica, 79.). Vezetőedző: Igor Tudor

Inter: Handanovic – Cancelo, Skriniar, Ranocchia, Dalbert (Santon, 69.) – Borja Valero, Brozovic – Candreva (Karamoh, 79.), Rafinha (Eder, 84.), Perisic – Icardi. Vezetőedző: Luciano Spaletti

VIDEÓ HAMAROSAN!

Nagy Dávid