Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi miatt hagyhatja ki a világbajnokságot Icardi

Az argentin válogatott korábbi támadója, Hernan Crespo szerint Messi az oka annak, hogy Mauro Icardi  nem lesz ott a nyári világbajnokságon. 

153121373-2f09fd86-10d0-4c0e-b5a9-cd454a08f6b9

Forrás: corrieredellosport.it

Nemzetközi sajtóhírek szerint elég kicsi az esélye annak, hogy az Inter csatára, Mauro Icardi ott legyen a nyári, oroszországi világbajnokságon, pedig remek formában futballozik: a 25 éves támadó az olasz bajnokságban már 28 gólnál jár az idényben. 

Arról, hogy miért hagyhatja ki Icardi a sorozatot, most a korábbi argentin labdarúgó, Hernan Crespo mesélt az olasz La Gazzetta dello Sportnak. Szerinte nagyon egyszerű oka van a támadó mellőzésének, mégpedig, hogy nem tartozik az argentinok csapatkapitányának, Lionel Messinek a baráti köréhez. 

“Úgy vélem, hogy a tizenhatoson belül nincs még egy olyan jó csatár a világon, mint Icardi. Ha eljut hozzá a labda, egyszerűen életveszélyes. A mostani argentin válogatott ugyanakkor egy mágikus “klán” köré épül, Icardi pedig nem része ennek, nem tartozik Messi barátai közé, ezért Oroszországba sem utazhat.”

– nyilatkozta Crespo az olasz lapnak.

Ezt a szót, hogy “Messi-klán”, már maga az argentin támadó is használta korábban egy nyilatkozatában, mivel ő is úgy véli, hogy Messi az, aki útját állja a válogatottbeli rendszeres szereplésének. Icardi eddig négy alkalommal szerepelt az argentin nemzeti csapatban, de mindössze 187 percet viselte a válogatott mezét.