Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle védőjét vinné a Chelsea! – sajtóhír

Az Evening Standard információi szerint a 2017/2018-as idényt nem kis meglepetésre csak az ötödik helyen záró Chelsea a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Rafa Benítez által irányított Newcastle United középhátvédjét, nevezetesen Jamaal Lascelles-t…

LAP_NEC_100917swansea_13JPG

Minden bizonnyal nemcsak a vezetőedző személye fog kicserélődni a Chelsea-nél. Nagy valószínűség szerint a játékoskereten belül is várható 1-2 változtatás a londoni kékeknél a nem túl fényes szezont követően. Bakayoko mondjuk úgy, nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért nem lenne meglepő, ha túladnának rajta a londoni kékek. De nem kizárt Alvaro Morata vagy éppen Willian esetleges távozása sem (előbbiért a Juventus, míg utóbbiért a Manchester United érdeklődik állítólag komolyabban…). 

A nyári átigazolási időszak egyik szerzeménye lehet a Newcastle United középhátvédje és egyben csapatkapitánya, Jamaal Lascelles. A 25 esztendős angol labdarúgó kétségtelenül a szarkák egyik legjobbjának számít az elmúlt években, azaz nem meglepő, hogy teljesítményével felkeltette a Chelsea érdeklődését. Lascelles a Premier League berkein belül ez idáig 51 találkozón lépett pályára. A szerződése egyébként 2023-ig köti a Newcastle-hoz, a transfermarkt pedig 7 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár