Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ügynöke szerint a blancók a Bayern sztárját szeretnék!

A legújabb hírek szerint a Real Madrid a nyáron a Bayern Münchenből nem csupán az egyes hírek szerint Madridba vágyó Robert Lewandowskit szerezné meg, hanem a bajorok egy másik sztárját is.

(Kép: as.com)

A főszerepben ezúttal David Alaba, akinek édesapja, aki egyben az ügynöke is,  már el is ismerte, hogy a Real Madrid kereste fiát. “Mindenki tudja, hogy a Realt érdekli Alaba. De most még korai lenne bármit is mondanunk” – Kezdte George Alaba a madridi AS sportnapilapnak adott nyilatkozatát.

“Meglátjuk majd, mi történik a nyáron. Ez most még nem az a pillanat, hogy arról beszéljünk, hogy ki keresheti Alabát. A Real érdeklődése viszont nem titok. Megvárjuk a szezon végét, és beszélhetünk konkrétabban minderről!” – Tette még hozzá Alaba-papa.

A védelemben és a középpályán is extra teljesítményre képes Alabának még 3 évig szól a szerződése Müncehnben, ennek tükrében tehát az is biztos, hogy a Real számára egy komoly összegbe kerülne a transfermarkt.de által jelenelg 50 millió euróra taksált 25 esztendős futballista megvétele.