Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia támadóját akarja a Bayern München! – sajtóhír

A Marca információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München szeretné leigazolni a Marcelino által irányított Valencia spanyol válogatott támadóját, Rodrigo Moreno-t…

4,w=993,c=0.sport

Remek teljesítményt nyújtott a 2017/2018-as idény folyamán a Valencia színeiben a 27 esztendős Rodrigo Moreno, azaz neki is hatalmas szerepe volt abban, hogy a “denevérek” ismét a Bajnokok Ligájában lesznek érdekeltek a következő szezonban. Teljesítményének köszönhetően jó néhány év elteltével ismét bekerült a spanyol válogatott keretébe. A bizalmat pedig meg is hálálta, hiszen az albánok elleni Vb-selejtezőn, s a németekkel szembeni barátságos mérkőzésen is betalált. Rodrigo jó eséllyel ott lesz az idei Vb-n, s az sem kizárt, hogy komolyabb szerepkör juthat majd neki…. 

Ebből kifolyólag nem csoda, hogy felhívta magár a Bayern München figyelmét (már amennyiben lehet hinni a Marca információinak…). Ugyebár az továbbra sem lehet tudni, marad-e Robert Lewandowski vagy pedig sem. A lengyel csatárt az elmúlt hetekben a Real Madriddal és a Paris Saint-Germainnel is hírbe hozták, de az is igaz, esetleges távozása a bajoroktól már nem éppen mai téma. Hogy Rodrigo csak ebben az esetben vagy ettől függetlenül érkezne…? Nos, azt egyelőre nem tudni. A Valencia támadója egyébként rokoni kapcsolatban áll a Bayern-t erősíti Thiago Alcantara-val, egész pontosan unokatestvérek. 

Rodrigo Moreno a 2017/2018-as szezonban 44 tétmérkőzésen lépett pályára a Valencia színeiben, melyek során 19 alkalommal volt eredményes. A szerződése egyébként 2022-ig köti a “denevérekhez”, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár