Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: az új sztárkiszemelt nem kell a szurkolóknak (!?)

Üdvözlünk mindenkit az átigazolási őrületben, jelentjük, hogy megkezdődött, ha még nem érzékelték volna. A nyár egyik legnagyobb kérdőjele Antoine Griezmann klubváltása, akit az FC Barcelona vásárolna ki élő szerződéséből. Csakhogy ez nem lesz olyan egyszerű, így a talonban egy ‘B’-variációnak is lennie kell. Ernesot Valverde elképzelése azonban első hallásra már-már sérti a katalán szurkolók fülét.

Manchester United v Southampton - Premier League

Az El Chiringuito TV arról ír, hogy a Manchester United francia üdvöskéje, Paul Pogba lehet a második számú opció a katalánoknál. A francia válogatott játékos manchesteri távozására ugyanis nagy az esély, miután összerúgta a port edzőjével José Mourinhóval. Csakhogy a piacon nem egyedüli “nagyvad” a Barca, a középpályást a Paris Saint-Germain és korábbi csapata a Juventus is soraiban látná.

Szerinted Paul Pogba jó igazolás lenne a Barca számára?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Pogba jelenlegi piaci értéke a transfermarkt szerint 90 millió euró. Ehhez kapcsolódik egy 2021-ig érvényes szerződés, mely a vörös ördögöket jó alkupozícióban tartja. A franciákkal a vb-re készülő klasszis idén  37 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 6 gólt és 12 gólpasszt jegyzett 2879 játékperc alatt.

A katalán szurkolók nem fogadták jól a pletykát az egyes fórumokon, egyértelműnek tűnik, hogy többségében nem szeretnék és nem is tudják elképzelni Pogba karakterét a csapatban. Ellenben Griezmann lehetséges érkezését preferálják…