Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Képtelen lennék a Barcában játszani!”

A Real Madrid középpályása, Casemiro egy Real játékostól egyáltalán nem meglepő kijelentést tett a nagy rivális FC Barcelonát illetően.

15270700479273(Kép: marca.com)

Casemiro néhány hónap távlatból válaszolt a korábbi Barca-legenda, Xavi azon januári kijelentésére (A spanyol karmester az El País című lapnak beszélt Casemiroról – a szerk.), hogy ő Iniestával, Messivel, vagy Busquets-szel ellentétben nem értené azt a futballt, amit a Barcelona játszik, így nem illene a katalánok gépezetébe. Xavi szerint ugyanis a brazil hiába gyorsabb és erősebb játékos Busqetsnél, hiszen ezzel még nem érvényesülne a Barca középpályáján.

“Bárki, így Xavi is mondhat bármit, én a Real Madrid játékosa vagyok. 4 éve vagyok itt, 4 Bajnokok Ligája döntőben játszhattam. Ahogy Xavi is mondja, nincs bennem a Barca DNS-e, sosem tudnám elképzelni magam a Camp Nouban! Képtelen lennék ott játszani! De teljesen felesleges erről tovább beszélni, hiszen amíg csak lehet a Real Madridban szeretnék játszani!” – Idézi Casemirot a Marca című madridi sportnapilap.

Talán nem is kell tovább ragozni a témát…