Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “A pályán bizonyítottunk idén!”

A Real Madrid csapatkapitánya a minap a spanyol COPE rádió, El Partidazo című műsorának vendége volt, ahol a Bajnokok Ligája döntőjét megelőz napokban mi másról beszélhetett volna, mint a kijevi Liverpool elleni szombati találkozóról.

15270676273981(Kép: marca.com)

“Sokat kritizáltak idén bennünket a BL-ben nyújtott teljesítményünk miatt, de úgy gondolom együtt tudunk élni a kritikákkal, hamar túltettük magunkat rajtuk. Olyan ellenfelekkel találkoztunk, akik a végső győzelemre is esélyesek voltak. Éppen ezért azt gondolom, hogy szavak helyett, a pályán bizonyítottunk.” – Kezdte gondolatmenetét Ramos.

“Sokak szerint a Liverpool éhesebb a sikerre, mint mi. Ez azonban nincs így, hiszen itt a lehetőségünk, hogy legendává váljunk, és már önmagában ez is hatalmas motivációt jelent. Személy szerint úgy készülök a meccsre, mintha ez lenne az első Bajnokok Ligája fellépésem.” – Folytatta Ramos, majd körbejárta ‘a bukmékereknél a Real a favorit’ témakört.

“A Liverpool hosszú ideje nem játszott döntőt a sorozatban. Pusztán ezt figyelembe véve mi vagyunk a favoritok, valóban. Az is igaz, hogy a legtöbb játékosuk nem nyert még Bajnokok Ligáját. Ugyanakkor van egy olyan edzőjük, aki pontosan tudja, hogyan kell felülkerekedni az ellenfélen, ráadásul ott van Salah, vagy Firmino, akik kimagasló képességű futballisták. Ettől függetlenül tudom, hogy jobb csapat vagyunk, és idén minden komolyabb kihívással megbirkóztunk már a Bajnokok Ligájában. Nem engedhetjük, hogy az utunkat állják, hiszen a célunk egyértelmű, győzni!” – Így a blancók motivációs gondokkal láthatóan nem küszködő csapatkapitánya