Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még a szezon vége előtt visszatérhet a Manchester United komoly sérülésekkel küzdő védője

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United eddig sérülésekkel küzdő védője, Lisandro Martinez ott lehet csapata utolsó mérkőzésein a szezonban. 

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Lisandro Martinez visszatérhet a Manchester United keretébe a szerdai, Newcastle United elleni Premier League-összecsapásra – erősítette meg a csapat menedzsere, Erik ten Hag.

A 26 éves játékos a United márciusi, Brentford elleni 1-1-es döntetlenje óta nem lépett pályára vádlihúzódás miatt. A védőt a szezon során számos sérülés hátráltatta, ami miatt mindössze 11 meccsen szerepelt minden sorozatot figyelembe véve. Közel négy hónapig nem játszhatott, miután szeptemberben lábsérülést szenvedett, majd három mérkőzéssel a visszatérése után, a West Ham United elleni 3-0-s győzelem alkalmával szenvedett újabb térdsérülést.

A Ten Hag azt is megerősítette, hogy Bruno Fernandes és Marcus Rashford állapotát is meg kell vizsgálni, hogy eldöntsék, rendelkezésre állnak-e a mérkőzésre az Old Traffordon.

“Martinez szerintem visszatér a csapatba. Már néhány edzésen velünk lehetett, amelyeken minden rendben ment. Néhány más játékos esetében, mint Rashford, Bruno, Willy Kambwala, meg kell néznünk, hogy készen állnak-e a játékra”

– nyilatkozta ten Hag.

A holland edző Raphael Varane állapotáról is beszámolt, akiről kedden erősítették meg, hogy a szezon végén távozik a Unitedtől. Három évvel ezelőtt csatlakozott a Premier League-klubhoz a Real Madridtól, és azóta 93 alkalommal lépett pályára, amelyeken két gólt is szerzett.

“Tervezünk Varane-nal, mindenképpen”

– tette hozzá Ten Hag.

“Nem holnap, de reméljük vasárnapra a Brighton ellen ott lesz, és az utolsó mérkőzésén is az FA-kupa-döntőben a Manchester City ellen.”