Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lőw Zsolt döntött a jövőjéről?

Lőw Zsolt jövője folyamatos találgatások tárgyát képezi, pláne, mióta Ralph Hasenhüttl vezetőedzővel szakított az RB Leipzig vezetősége. Nos, Lőw egyik barátja most viszonylag félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a lipcsei másodedző döntött, és a híreszteléseknek megfelelően Párizs felé veszi az irányt…

RBLeipzig Training Fussball 1 BL Leipzig 14 03 2017 RBL Trainingszentrum Fussball 1 Bundes

Az már régóta köztudott, hogy a Paris Saint-Germain élére néhány hete kinevezett Thomas Tuchel szívesen látná stábjában korábbi mainzi játékosát. Nagyon úgy tűnik, hogy az együttműködés hamarosan meg is valósulhat.

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben”” – posztolta ki Facebook-oldalára  egy jól megtermett halat ábrázoló kép kíséretében a korábbi válogatott focista egy jóbarátja, aki éppen az érintettel horgászott Fonyódon – szúrta ki az NSO. A gyengébbek kedvéért az illető egy piros-kék szívvel tette félreérthetetlenné a célzást.

Az NSO megjegyzi továbbá, az utóbbi napokban több lipcsei lap is lehozta, hogy Lőw Párizs felé kacsintgat, a jelek tehát egyöntetűen a francia főváros felé mutatnak.