Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ronaldo vissza akar térni a Manchester Unitedhez”

Napok óta a fejleményeket várjuk Cristiano Ronaldoval kapcsolatban, ám meglepetésre egyelőre csak az biztos a Real Madrid számára, hogy már nem a klub történetének egyik legsikeresebb edzője, Zinedine Zidane fogja vezetni már a klubot a következő szezonban.

crmu001

A játékosként világ-, és Európa-bajnok Zidane tegnap jelentette be lemondását a Real Madrid élén eltöltött két és félévet követően, többek között három Bajnokok Ligája-győzelemmel a tarsolyában. Ez pedig Ronaldo malmára hajthatja a vizet. Ugyanis amíg a közvélemény azzal van elfoglalva, hogy a legendás Arséne Wenger, vagy a klub valamelyik korábbi sztárjátékosa (Guti, Raúl) vegye-e át a kispadot, ő csöndben dönthet a folytatásról.

Jó eséllyel az új mester személye is fontos lehet Ronaldo számára, aki aligha véletlenül szólta el magát a Liverpool elleni győztes Bajnokok Ligája-finálét követően. Természetesen sokan elemezgetik a helyzetet, hogy vajon hol folytatja majd pályafutását a 33 esztendős portugál. A fogadóirodáknál pedig természetesen jól fizet az a végkimenetel, hogy az ötszörös aranylabdás visszatér egykori klubjához, a Manchester Unitedhez.

Az Old Traffordra való visszatérésre tippel a Real Madrid egykori edzője, az idén tavasszal visszavonult edzőlegenda, Fabio Capello is:

„El akar menni, és vissza akar térni José Mourinho Manchester United-jához. Hogy mikor? Ez már én sem tudom.”

– bölcselkedett az olasz szakember.

Cristiano Ronaldo szerződése 2021-ig érvényes a Reallal, így erősen kérdéses, hogy a „Vörös Ördögöknek” van-e elég pénze arra, hogy megegyezzenek a spanyolokkal a klubcseréről.

Balogh József