Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: volt csapatától igazolhat Emery! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Unai Emery az Arsenal újdonsült vezetőedzője, volt csapatától a FC Sevilla együttesétől szeretne igazolni, rutinos védekező középpályást.

_90972877_getty_nzonzi2Egybehngzó sajtóértesülések szerint az Arsenal újonnan kinevezett vezetőedzője egykori csapatától a spanyol élvonalban szereplő FC Sevilla együttesétől kíván francia válogatott játékost igazolni. Emery kiszemeltje a 29 esztendős védekező középpályás Steven N’Zonzi. Az ágyúsok a hírek szerint akár 30 milliót is kifizetnének a francia játékosért. Amennyiben nem jönne össze a transzfer Emery másik kiszemeltje a Watford középpályása Abdoulaye Doucouré.

N’Zonzi számára nem lenne ismeretlen PL közege, hiszen a Blackburn Rovers valamint a Stoke City játékosaként is futballozott a szigetországban. A Blackburn és a Stoke együttesében is egyaránt 3 évet töltött el, a két együttesnél összesen 216 mérkőzésen 12 gólig jutott. 2015 nyarán a Sevilla 7 millió euróért leigazolta, 30 millió eurós kivásárlási záradékkal. A francia válogatott játékos az andalúziai együttesnél eddig 131 mérkőzésen lépett pályára és ezalatt 8 gólig jutott.

N’Zonzi szerződése 2020-ig köti a Sevilla együtteséhez, a mértékadó transfermarkt a játékos piaci értékét 30 millió euróra taksálja.

Kép forrása: laliga.es