Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paul Pogba keményen beszólt az őt kritizálóknak

Paul Pogba kap hideget és meleget egyaránt a szurkolóktól, ám igen kevesen ismerik el őt, rengeteg a kritikusa. Rekordösszegért 105 millió forintért igazolt 2016-ban Manchesterbe, ahol a parádés torinói szereplés után Mourinho keze alatt teljesítménye és hatékonysága jelentősen megkopott. Igen, egy újabb kiváló támadófutballista, akit a Special One egyszerűen nem tud használni. Játékos és edző között komoly ellentét húzódik, a nyomás pedig egyre nagyobb, a klubváltás is benne van a levegőben.

Pogba-Messi-July2017

A franciák kiválósága sem lesz már fiatalabb, noha öregnek sem mondható, 25 esztendősen talán a legjobb futballistakorban van. Előtte állnak a legjobbnak ígérkező évek, ő mégis a szürke eminenciás szerepében tetszeleg jelenleg. Persze sokan szeretnék ezt a szürke szintet képviselni, de ez más kérdés. Pogbát a kritika láthatóan zavarja, a lelátón és a közösségi médiában rendre megtalálják az önkéntes szakértők, és a zsurnaliszták sem restek odabökni egy-egy szúrósabb kérdést, melynek meg is lett az eredménye, a United játékosa kifakadt.

“Nem futok eleget? Mindig is ilyen voltam. Messit se kritizálja senki se, mikor sétálgat a pályán. Ha lő három gólt, akkor is azt mondod, hogy: „Csak sétálgat!?” Nem! Ne mondjátok meg nekem, hogy hogy kell játszani! Ez az én játékom.”

Egyszerre állunk értetlenül, és megértően a kemény szavak előtt, de itt a lehetőség, avagy Paul Pogba a világbajnokságon megmutathatja. Egy teljesen más csapatszerkezetben, mint Manchesterben, a francia válogatott karmestere, vezére lehet. Kérdés, hogy valójában megérett-e a feladatra. Ha igen, akkor bebizonyíthatja, hogy ez az Ő játéka. Klubszinten pedig egy váltás segíthet rajta, ugyanis Mourinho helye stabilnak tűnik a padon, mint a beton.

Az elsőszámú kérő a PSG lehet, de nemrégiben a Barca neve is felsejlett, mint második számú katalán terv, ha nem jön össze a Griezmann-üzlet.