Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiolát nem érdekli mit beszél Yaya Touré!

A Manchester City trénere, Pep Guardiola szűkszavúan volt csak hajlandó kommentálni Yaya Touré legutóbb éppen vele kapcsolatban tett nem éppen barátságos nyilatkozatát.

(Kép: marca.com)

Mint ismert a Man. City-től távozó, Guardiola alatt kegyvesztetté váló Yaya Touré már-már hogy éppen csak rasszistának nem nevezte a katalán trénert. Guardiolának, kisebb meglepetésre nem sok mondandója akadt korábbi játékosa felé.

“Egyszerűen nem fogom kommentálni az esetet. Egyszerűen nincs mit mondanom Touré-val kapcsolatban!” – Jelentette ki kissé indulatosan Guardiola, mialatt a napokban Gironában tartózkodik, és részt vett a Caldes de Malavella golfbajnokságon vesz részt.

A City trénerét egy másik, őt is érintő esetről kérdezték: Mégpedig arról, hogy mit gondol azzal kapcsolatban, hogy a németek nem viszik el Leroy Sané-t a világbajnokságra. “Tiszteletben tartom a német kapitány döntését. Löw-nek is megvan a maga elképzelése, és ebbe most Sané nem fért bele. Legalább lesz ideje pihenni egyet, és remélhetőleg amikor visszatér a szabadságáról, hasonló szinten fog futballozni, mint az előző idényben tette.” – Jegyezte meg tehát a City trénere.