Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: eladhatják a vb-ről lemaradó sztárvédőt

A brit Metro című lap online kiadása szerint a West Ham United újdonsült menedzsere, Manuel Pellegrini a Manchester United angol védőjével, Chris Smallinggal szeretné megerősíteni a londoni klub keretét.

smalling001

Chris Smalling 2011 óta tagja az angol válogatottnak, igaz, azóta is csak 31 alkalommal húzhatta magára a „Háromoroszlánosok” mezét. Sőt, pontosítunk: most még csak nem is kerettag, lévén Gareth Southgate kapitány döntése értelmében nem utazhatott el a világbajnokságra.

Természetesen Smalling csalódott volt a vb-ről való lecsúszás miatt, és nyilván az sem szépíti meg az idei nyarát, hogy csapata, a Manchester United állítólag erőteljes védőkeresésben van a transzferpiacon. A hírek egy német tehetség szerződtetéséről is szólnak, miközben a portói Diogo Dalot már alá is írt.

A pletyka szerint azonban nem kell szomorkodnia Smallingnak, akire a West Ham csaphat le. Úgy tudjuk, hogy a nagyjából 20 millió euró értékűre becsült védőre bőven lesz pénze a „Kalapácsosoknak”, lévén Pellegrini idén nyárra 70 millió eurót kapott a vezetőségtől a keret megerősítésére.