Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fenerbahce szerződtetné a Liverpool kegyvesztettjét – sajtóhír

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce együttese egy rutinos angol támadóval erősítene a nyáron. A török klub mellett azonban más csapattól is van érdeklődés.

sturridge

Véget érhet Sturridge liverpooli karrierje.

Az angol Premier Leagueben szereplő Liverpoolról köztudott, hogy angol válogatott játékosától, Daniel Sturridgetől meg akar szabadulni. A 28 esztendős támadónak ugyanis magas a fizetése és szinte állandóan sérült is, ami miatt nem túl kifizetődő „eltartani” egy ilyen labdarúgót. A „The Times” szerint a „Vörösök” most beárazták játékosukat és egy 15 millió fontos árcédulát raktak Sturridgere, akiért a hírek szerint több klub is érdeklődik.

Az egyik ilyen csapat a spanyol élvonalban szereplő Sevilla, amely az értesülések alapján kivásárolná a játékost, s megadná neki a lehetőséget, hogy újra felépítse magát. A másik a már a bevezetőben is emlegetett együttes pedig a török óriás, a Fenerbahce. A jól informáltak szerint a közel-keleti gárda is kész ajánlatot tenni az angol játékosért, s nagyban megkönnyítheti a tárgyalásokat Damien Comolli személye.

A francia szakember korábban a Liverpoolnál volt átigazolásokért felelős személy, s most hasonló feladatokat lát el a Fenerbahcenél is. Ebből kifolyólag a török klub térfelén pattoghat inkább most a labda a transzfer kapcsán.

Sturridge egyébiránt az elmúlt fél szezont a West Bromnál töltötte kölcsönben, ahol sok lehetőséghez nem jutott és ki is esett a csapattal a PL-ből. Várhatóan július 2-án tér vissza a Liverpoolhoz, ahol ez idáig 133 mérkőzésen szerepelt, s ezeken 75 gólt és 29 gólpasszt szerzett. Az új szezont azonban több, mint valószínű, hogy valahol máshol kezdi meg.