Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: 180 millió eurót adnának a Real Madrid támadójáért – sajtóhír

A spanyol Mundo Deportivo számolt be arról nem sokkal ezelőtt, hogy a Premier Leagueben szereplő Liverpool együttese egy egészen döbbenetes ajánlatot készül tenni a Real Madrid játékosáért.

Nagy fogás lenne a Liverpool számára. (kép: anfieldtalk.net)

A barcelonai székhelyű napilap szerint a Jürgen Klopp irányította Liverpool minden áron meg akarja szerezni Marco Asensio játékjogát a Real Madridtól. Az információk alapján a „Vörösök” 180 millió eurót pakolnának le a Királyi Gárda asztalára.

Azonban könnyen lehet, hogy még ez az óriási összeg is kevésnek fog bizonyulni. A spanyol válogatott szélsőnek ugyanis 700 millió eurós kivásárlási ár van a szerződésében, ami mellett ez a 180 millió euró szinte eltörpül. Emellett a klub és annak új edzője, Julen Lopetegui is ragaszkodik Asensiohoz, így tényleg meglepő lenne, ha elengednék.

A 22 esztendős szélső a mögöttünk hagyott szezonban Zinedine Zidane 13. legfoglalkoztatottabb játékosa volt a Real Madridban a maga 53 fellépésével. Ezeken a találkozókon Asensio 11-szer volt eredményes és 6-szor előkészítőként is jeleskedett.