Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt Fellaini sorsa – sajtóhír

Tegnap a belga válogatottal jelenleg Anglia ellen készülő Marouane Fellaini elárulta, szerződése lejártával, július 1-jén közli majd, hogyan döntött jövőjéről. Nos, természetesen a jól értesült riportereknek köszönhetően nem kell vasárnapig rágniuk a körmeiket a Manchester United szurkolóinak…

(Fotó: Sky Sports / Twitter)

Egybehangzó lapértesülések szerint a 30 éves középpályás végül megegyezett a Uniteddel és további két évre ír alá a Vörös Ördögökhöz. Állítólag az Arsenal ajánlatát utasította vissza többek közt az MU kedvéért. (Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Milan, valamint török klubok is szívesen látnák.)

Mourinho nem szívesen mondott volna le a jól fejelő belgáról, aki fontos taktikai lehetőségek nyit meg a portugál előtt. Eligazolása esetére ki is nézték helyetteseként Marko Arnautovicot a West Hamből. Így azonban másfelé kezdhet el kacsintgatni a menedzser, a középpályás Fred, valamint a tehetséges portugál jobbhátvéd, Diego Dalot megszerzése után a védelembe és a támadósorba igazolna a “Special One”.