Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Nagy bejelentést tett a Liverpool Salah jövőjét illetően!

Nagy bejelentést tett a Liverpool Mohamed Salah jövőjét illetően! Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő klub hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy az egyiptomi támadó új szerződést írt alá…

Mohamed Salah egy új, hosszútávra szóló kontraktust írt alá a Liverpoollal – írja a klub hivatalos honlapja. Az egyiptomi támadó egészen elképesztő teljesítményt nyújtott a 2017/2018-as idény folyamán, hiszen 52 tétmérkőzésen 44 találatot illetve 16 gólpasszt jegyzett. Ennek következtében állítólag a Real Madrid érdeklődését igencsak felkeltette Salah. A szerződés hosszát tehát nem hozta nyilvánosságra a Liverpool, amely sajtóhírek szerint 2023-ig érvényes. 

A Liverpoolnak tehát idén nyáron, s valószínűleg a közeljövőben sem kell félnie attól, hogy elveszíti egyik, ha nem a legnagyobb értékét. Mohamed Salah ugyebár Egyiptom színeiben részt vett az idei oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, a liverpooliak támadója 2 mérkőzésen 2 gólt szerzett, az elsőt éppen a házigazdák ellen jegyezte, míg a másodikat Szaúd-Arábiával szemben. Az egyiptomi nemzeti csapat mindhárom csoportmérkőzését elveszítette.