Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool sajnálja a pénzt a Barca kapusára

A legfrissebb hírek szerint kiszállt a Jasper Cillessenért folytatott versenyfutásból a kapuskeresésben lévő Liverpool együttese. A Loris Karius-szal és Simon Mignolet-val is elégedetlen „Vörösöknél” megy a tisztogatás rendesen, kell az új portás.

Mi is hírt adtunk arról, hogy az egész 2018-19-es szezonra kölcsönadták a skót Hiberniannek Bogdán Ádámot, és jó eséllyel Simon Mignolet is távozhat a Liverpooltól. Állítólag ezek a manőverek azért szükségesek, mert még így is van bőven kapusa a klubnak, amely ráadásul új elsőszámú megoldásra vadászik az átigazolási piacon.

A Tuttomercato szerint azonban már nem érdekli annyira Jürgne Kloppékat Cillessen szerződtetése. Állítólag a ’Pool sokallja az FC Barcelona cserekapusának kivásárlási árát, ami szerződésben rögzített 60 millió euró.

A pletykák szerint Kloppék még Alisson (AS Roma) és Jan Oblak (Atlético Madrid) megszerzésével próbálkoznának, ám ők még drágább vételnek számítanának.

Egyébként a Tutto írja azt is, hogy a Barca nem szeretné mindenképpen visszafogni Cillessent, és ha sokáig nem jelentkezik életképes vevő, akkor akár már a fix ár feléért is elengednék a több játéklehetőségre vágyó játékost.