Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglián belül vált a román sztárkapus – HIVATALOS

Ugyan az előző szezonban sem számították már rá a Premier League-ben vitézkedő Watford együttesénél, mégis meglepő hírről számolhatunk be Costel Pantilimonnal kapcsolatban.

A 31 esztendős román portást ugyanis a Watford még egy szezonra szóló szerződése ellenére elengedte teljesen ingyen, mégpedig a Championshipben szereplő Nottingham Forest együtteséhez.

A 2011 és 2014 között a Manchester City-s kerettagsága révén két PL-bajnoki címmel is büszkélkedő Pantilimon viszontagságos szezonon van túl. A „Darazsak” ősszel a spanyol Depornak adták kölcsön, ám kevés játéklehetőségével nem tudott ő sem sokat segíteni a szenvedő (és végül ki is eső) la corunaiaknak. Aztán télen jött a Nottingham, és szinte az egész tavaszt végig védhette a második vonal alsóházában.

A kétszeres BEK-győztes gárdánál olyannyira elégedetek voltak a huszonhétszeres válogatott kapus teljesítményével, hogy a kölcsönjáték után ma végleg szerződtették, az őt gálánsan ingyér elengedő Watfordtól. Pantilimon három idényre szóló kontraktust írt alá a Foresttel.