Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Lang Ádám csapatot váltott! – hivatalos

A román bajnokhoz szerződött a magyar válogatott hátvéd! Az elmúlt két évet Franciaországban töltő Lang Ádám a CFR Cluj színeiben folytatja pályafutását – számolt be róla a kolozsvári klub hivatalos honlapja.

Nemcsak csapatot, hanem országot is váltott tehát a 22-szeres magyar válogatott hátvéd Lang Ádám, aki az elmúlt két esztendőt ugyebár Franciaországban töltötte. Ebből 1,5 évig volt a Dijon labdarúgója, míg fél évig kölcsönben a Nancy-t erősíthette. A Ligue 1-ben összesen 22 mérkőzésen léphetett pályára, míg a Ligue 2-ben 14 találkozón jutott szóhoz. Idehaza pedig a Veszprémben, a Győrben és a Videotonban rúghatta bőrt. 

A CFR Cluj egyébként hivatalos honlapján nem hozta nyilvánosságra, hány évre szóló megállapodást is kötöttek Lang Ádámmal. A franciaországi kalandjáról pedig annyit, eleinte úgy tűnt, hogy akár huzamosabb ideig is megragadhat Dijon-ban adott esetben, hiszen jó néhány mérkőzésen át kezdő volt az élvonalban szereplő csapatban, aztán idővel kikerült a kezdőből, sőt a keretből is….