Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török tehetség az Atletico Madrid célkeresztjében! – sajtóhír

Az AS információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid is szeretné szerződtetni a nyári transzfer időszak folyamán a Freiburg kötelékébe tartozó ifjú török válogatott hátvédet, Caglar Söyüncü-t… 

Sokáig az Arsenal-t emlegették Caglar Söyüncü legnagyobb érdeklődőjeként, de a legfrissebb hírek szerint az Atletico Madrid is bejelentkezett érte. A fiatal középhátvéd két esztendeje erősíti jelenlegi csapatát, azaz a Freiburgot. A német élvonalbeli alakulatnál kétségtelenül alapembernek számít, hiszen a 2016/2017-es idényben 24, míg a 2017/2018-as szezon folyamán 26 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. 

Caglar Söyüncü a török nemzeti csapat berkein belül is egyértelműen meghatározó szerepkört tölt be. Törökország elmúlt 14 fellépésének mindegyikén lehetőséghez jutott, ráadásul ebből 13-szor végig a pályán volt. A piaci értéke pedig jócskán megugrott 2017 nyara óta a transfermarkt adatai szerint, hiszen egy esztendővel ezelőtt 7 millió euróra taksálták az átigazolási értékét, mostanra ez az összeg már 18 millió euróra duzzadt.