Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atleti védőjére pályázik az Inter – sajtóhír

Az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale együttese mindenképp bővítené a keretét ezen a nyáron, hiszen az előttünk álló szezonban a Bajnokok Ligájában is vitézkedni fog majd a csapat. Sajtóinformációk szerint a Nerazzurri az Atletico Madrid védőjét kívánja leigazolni.

A Diario AS értesülései alapján az Atletico Madrid vezetői a napokban találkoztak az Inter elöljáróival, ahol a téma Sime Vrsaljko volt. A horvát válogatott védőt a milánói klub előszeretettel a soraiban tudná, s ez akár heteken belül meg is történhet.

A 26 esztendős védő azután vált egyik fő célpontjává az Internek, miután nem tudták megszerezni Joan Cancelot a Valencia együttesétől, akiért a „Denevérek” 40 millió eurót kértek. Ezt végül a Juventus fizette ki.

Vrsaljko egyébiránt olcsóbb megoldás is lehet, ugyanis állítólag a szerződésében „csak” 25-30 millió eurós kivásárlási ár van. A jobb- és baloldalon egyaránt bevethető bekk számára egyébiránt nem lenne ismeretlen közeg a Serie A, hiszen a 2013-tól 2016-ig Olaszországban rúgta a bőrt a Genoa és a Sassuolo színeiben.