Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: tagadják Yerri Mina eladását

Szinte érthetetlen módon a tavalyi remek PR-ja ellenére mégis már a mostani nyáron elhagyhatja az FC Barcelona együttesét Yerri Mina. A kolumbiai hátvéd a hírek szerint Angliába igazolhat.

Yerri Mina még csak idén januárban csatlakozott a Barcához, ám már az idény vége felé lehetett arról hallani, hogy máris továbbadhatja őt a katalán sztárcsapat. Sokan sok félét mondtak már Mina produkciójáról és tudásáról, ám a legnagyobb veszélyt a saját nemzetiségi jelenti. Ugyanis a kolumbiai bekk nem rendelkezik európai állampolgársággal, és mint ismert, nagyon korlátozott létszámban alkalmazhatnak csak a klubok a kontinensen túlról légiósokat.

Állítólag Mina „Európán kívüli” helyére pályázik a Chelsea középpályása, Willian. Utóbbi érkezése pedig a Premier League-be repítheti a fiatal játékost. Állítólag Mina leigazolását szeretné nyélbe ütni az Everton, mégpedig 17 millió euróért. Az üzleten ráadásul még nyerne is a Barca, lévén „csak” 11,8 millióért vették a Palmeiras-tól. Csakhogy ma délután Mina ügynöke szerint pártfogoltját nem érdekli a liverpooli együttes, amely hatalmas visszalépés lenne a Barca után.

A pletykák szerint a Liverpool „vörösebbik” fel már sokkal jobban izgatja Mina fantáziáját…