Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: „Ez mindenidők legjobb tornája”

Bár a jó játékkal elég gyakran adósak maradtak a nemzeti válogatottak, szerencsére sok emlékezetes pillanattal és elégedettséggel követhettük eddig az oroszországi világbajnokságot. Úgy tűnik, hogy a FIFA elnöke, Gianni Infantino is elégedett.

Oroszország még a szovjet időkben sem rendezhetett világbajnokságot, így az ország most igazán megmutathatta, hogy miről is maradt le eddig a világ. És valóban, egy rossz szavunk se lehet a rendezésre, illetve a körítésre. Ugyan néhol érződik a sajátos, maszekolgatós szemlélet, ám így is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világbajnokság sikeressége nem múlott a rendezőkön.

Ugyan éri innen-onnan kritika az oroszokat, mint például legutóbb. A genderpropaganda által feltüzelt liberális világsajtó most éppen azért kritizálta a TV-közvetítés rendezőit, mert azok túl sok szép szurkoló hölgyet fényképeztettek a kamerákkal. Igen, a világ már megérett arra, hogy az álló játék közben izzad, kopaszodó, pocakos középkorú angolokat nézegessünk. Ha ez a szexizmus, akkor ez a túlérzékennyé tevés felé haladó világ valóban rossz úton jár…

Tehát, ahogy már fentebb megpendítettük, Infantino főnök ma nagyon szépeket nyilatkozott a rendezéssel kapcsolatban:

„Néhány évvel ezelőtt még csak reméltem, hogy ez lesz a legjobb világbajnokság. Most már meggyőződéssel mondhatom. ez mindenidők legjobbja.”

– nyilatkozta a svájci sportvezető egy mai sajtótájékoztatón, a Luzsnyiki Stadionban.