Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már percre pontosan tudjuk Ronaldo hétfői programját! – HIVATALOS

A legfrissebb hírek szerint Cristiano Ronaldo már a hétvégén Torinóba érkezik, hogy hétfőn hivatalosan is aláírja szerződését a Juventus-szal, majd a sajtónyilvánossága előtt is bemutatkozik a szurkolóknak.

A Real Madridot kilenc esztendő után elhagyó Ronaldo hétfőn tüzetes orvosi vizsgálaton vesz részt a Serie A bajnokánál. Majd a délutáni sziesztát, és ügyintézést követően 18:30-kor kerülhet sor a hivatalos bemutatójára.

A Sky értesülései szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy Ronaldo nem fog most még közvetlenül találkozni a szurkolókkal. Állítólag előfordulhat, hogy csak egy a média munkatársainak szánt sajtótájékoztatón fog részt venni. Nem lesz sem labdával dekázgatás, sem megtapsoltatás. Állítólag a klub vezetői biztonsági aggodalmak miatt döntöttek az elzárkózásról a nagyérdemű elől.

Cristiano Ronaldo négy évre szóló megállapodást fog aláírni az olaszokkal, ahol évi 30 millió eurót fog keresni, míg a Real Madrid a 100 milliós kivásárlási árat két év leforgása alatt fogja megkapni.