Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagyon elrontották Iniesta debütálását Japánban

Vasárnap debütált a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (J-League) az FC Barcelona és az Atletico Madrid két klublegendája Andrés Iniesta és Fernando Torres. Az egyaránt világ- és Európa-bajnok labdarúgók bemutatkozását elrontotta az ellenfél, avagy mindkét klasszis csapat hazai pályán kapott ki rúgott gól nélkül.

Kobe – Shonan 0:3
G: Saka (10.), Saito (48.), Kikuchi (67.)

Andrés Iniesta csereként debütált új csapatában az 59. percben, amikor már a Kobe 2:0-ás hátrányban volt. érdekesség, hogy a 36 ezer néző befogadására alkalmas stadion nem telt meg, csupán 26 ezer néző foglalt helyet a lelátón. A Kobe ezzel a vereséggel hatodik a tizennyolc csapatos J-Legue mezőnyében.

Sagan Tosu – Vegalta Sendai 0:1
G: Nishimura (88.)

Szintén debütált új klubcsapatában Fernando Torres. Az Atletico Madridtól érkező csatár csereként az 50. percben lépett pályára, csapata azonban egy a hajrában kapott góllal vereséget szenvedett. A Sagan Tosu előtt komoly feladat áll, a bennmaradás kiharcolása. A csapat jelenleg utolsó előtti a bajnokságban. Szintén érdekesség, hogy Torres előre bejelentett debütáló mérkőzése sem töltötte meg a Best Amenity Stadiont, a maximális 24 ezer helyett 17 ezren voltak a lelátón.