Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlat a Chelsea sztárjáért, de az MU is képben

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona ajánlatot tett a Chelsea támadójáért, ám akkor a londoniak nem mentek bele az üzletbe – most azonban egy újabb rohamot indítottak a katalánok, talán most kéne bólintani.

A kékek azon gondolkodnak, hogy elfogadják-e a Barcelona 65 millió eurós ajánlatát Willianért. Nagyvonalú volt a Barcelona, elvégre egy 29 éves játékosért nem sűrűn kínálnak ennyit. A Chelsea-nek is szüksége lenne a pénzre: frissítenének a keretükön, Higuain és Rugani az első számú kiszemeltek, Sarri vásárlásaihoz pedig áldozatokat kell hozni.

Van azonban más is: nem csak a Barcelona, hanem a Manchester United is bejelentkezett a brazilért. A vörösök ellen szól, hogy rivális csapat, így jobb lenne nem nekik eladni az egyik legjobbjukat, másfelől viszont az MU tudna olyat ajánlani, ami miatt belemennének egy üzletbe a londoniak. Anthony Martial például abszolút jó alapot szolgáltatna a későbbi tárgyalásokhoz, csereügyletről azonban egyelőre nincs szó.

A Chelsea számára további fejtörést okozhat még, hogy alapembereik közül Hazard és Courtois távozására is jelentős az esély Willianon kívül. Ezt pedig még Golovin esetleges érkezése sem lesz képes rövid távon ellensúlyozni, már ha az orosz valóban őket választja.