Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: Lionel Messi az Interhez igazolhat!

A legfrissebb hírek szerint az Internazionale együttesénél megelégelték, hogy a milánói klub hosszú évek, illetve a Mourinho-éra vége óta csak a Juventus (és még jó pár együttes) árnyékában tengődik. Állítólag megpróbálják megszerezni Lionel Messit.

Az olasz sajtó hírei szerint az Internnél már előrehaladott állapotban van egy olyan stratégia, amely alapján mindent be fognak vetni az FC Barcelona sztárjának megszerzéséért. Állítólag a kék-feketék hasonló módon próbálnak majd egy olyan taktikát kieszelni, ahogy a Juventus is szinte a semmiből, hatalmas pénzek megmozgatásával magához csábította Cristiano Ronaldot.

A Tuttosport szerint az Inter segítségére az a Pirelli fog sietni, amely már időtlen idők óta támogatja a klubot. Igaz, a Pirellinél nem tudnak semmit Lionel Messi esetleges megkörnyékezéséről, mi több, ők a klub többségi tulajdonosától, a kínai Suning cégcsoporttól várják a csodát, ha a vezetőség valóban megvenné az argentint:

„Messi? Hát ki mondana nemet Messinek? Remélem, hogy a Suning, amint lehetővé teszi a pénzügyi fair play, rá költi majd a pénzét.”

– üzent a kínaiaknak a Pirelli vezérigazgatója, Tronchetti Provera.