Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: a fiatalabbik Lukaku marad a Serie A-ban

A Sky olaszországi sajtóforrásokra hivatkozva tagadta azt a pletykát, hogy a Manchester United vagy a Leicester City közel állna ahhoz, hogy Jordan Lukaku két esztendős után lehagyja a Laziot. Sőt, a belga védő szerződéshosszabbítás előtt áll.

Jordan Lukaku 2016-ban igazolt a Laziohoz, ahol azóta igazi alapemberré vált a védelem baloldalán. A 24 esztendős Lukaku fivér már 2015 óta válogatott kerettag, ott volt az idei világbajnokságon bronzérmes csapatban is, de még mindig csak nyolcszor húzhatta magára Belgium mezét. Talán ennek is köszönhető, hogy vitathatatlan tehetsége ellenére is még mindig csak maximum 10 millió euróra becsülik az értékét.

Állítólag azonban a Lazio és Simone Inzaghi vezetőedző Lukaku maradását, és szerződésének meghosszabbítását (jelenleg 2020-ig érvényes) szorgalmazza. És bizony rá kell kapcsolnia a rómaiaknak, lévén már korábban lehetett hallani az angol Leicester érdeklődéséről. Sőt, a Manchester Unitednél Romelu Lukaku jelezte az illetékeseknek, hogy örülne, ha testvérével egy csapatban játszhatna. Ráadásul, mint ismert, a „Vörös Ördögök” éppen nagy védőkeresésben vannak az átigazolási piacon.