Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: magabiztosan nyert a Lazio!

Olasz élvonalbeli csapatok néztek farkasszemet egymással, hiszen a Simone Inzaghi által irányított S.S. Lazio a Leonardo Semplici vezette SPAL ellen játszott felkészülési mérkőzést…

Ciro Immobile törte meg a mérkőzés gólcsendjét…

Könnyed győzelmet aratott a Simone Inzaghi vezette Lazio a SPAL ellen. Az első félidőben nem született találat, viszont a második játékrészben hármat is bepakolt a fővárosi alakulat Leonardo Semplici legénységének. A gólcsendet az 53. percben Ciro Immobile törte meg, s egyben szerezte meg a vezetést csapatának. Közel negyed órával később szinte az egész kezdőt lecserélte Inzaghi, Acerbi kivételével a 65. minutumban mindenki elhagyta a pályát. Ez azonban nem törte meg a Lazio lendületét, a 82. percben Caicedo növelte kétgólosra a sasok előnyét, majd a 90. minutumban Rossi tette fel a pontot az i-re. 

S.S. Lazio – SPAL 3-0 (0-0)
Gólszerzők:
Immobile(53.), Caicedo(82.), Rossi(90.) ill. –
Kiállítva: – ill. –

S.S. Lazio: Proto(Guerrieri 65.) – Wallace(Bastos 65.), Acerbi, Radu(Luiz Felipe 65.) – Basta(Patric 65.), Parolo(Minala 65.), Lucas Leiva(Di Gennaro 65.), Lulic(Cataldi 65.), Murgia(Durmisi 65.) – Luis Alberto(Caicedo 65.), Immobile(Rossi 65.). Menedzser: Simone Inzaghi.