Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: 25 millióért vett csatárt az újonc – HIVATALOS

Bár hivatalosan a spanyol bajnokág a világ legerősebbje, az kétségtelen, hogy a legtöbb pénzt az angol Premier League mozgatja meg. A több évnyi „száműzetés” után visszatérő Fulham ma egy nagyon minőségi csatárral erősítette meg a keretét.

Igazából csak formailag csatlakozott hivatalosan is a mai naptól Aleksandar Mitrovic a Fulham együtteséhez. Ugyanis a londoni együttes már a tavaszi idényben is a szerb támadóval a fedélzeten harcolta ki a feljutást. Sőt, a világbajnokságot is megjárt gólvágó komoly szerepet vállalt a Premier League-visszatérésben.

Mitrovic eddig a Newcastle alkalmazásában állt (2015 óta), amellyel hol a PL-ben, hol szintén a Championshipben kellett bizonyítania. Az biztos, hogy a Fulham nem tett rossz lóra a még mindig csak 24. születésnapja felé közeledő szerbbel, ugyanis eddigi 40 angol első ligás meccsén 10 alkalommal volt eredményes, 4 gólpassz mellett.

Mitrovic a félszezonnyi kölcsönjáték után most 25 millió euróért érkezett a Newcastle-től a Craven Cottage-re, egészen 2023 nyaráig elkötelezve magát az újonchoz. Ahol egyébként honfitársa, Slavisa Jokanovic a menedzser.