Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megvan a Barca negyedik nyári igazolása!

Arthur, Lenglet és Malcom után negyedik nyári igazolását is bejelentette az FC Barcelona. Ott lóg a levegőben Arturo Vidal érkezése is, gyakorlatilag bármelyik pillanatban bejelenthetik a chileit, előbb azonban Moussa Wague lett “hivatalos”. Hogy miért az időzőjel? Noha a klub megtette a hivatalos bejelentést, a szerződést még nem szignózták a felek.

Moussa Wague neve sokak számára még ismeretlen lehet, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra került a köztudatba. Egy mindössze 19 esztendős szenegáli védőről van szó, aki fiatal kora ellenére már 13-szoros válogatottnak mondhatja magát. Ott volt az oroszországi világbajnokságon és 3 meccsen 196 percet játszva úgy fest, hogy nem csak felhívta magára a figyelmet, de el is adta magát. A jobboldali bekk 2017 első felében a katari ASPIRE Akadémiájáról került a belha KAS Eupen gárdájához. Érkezése óta a belga élvonalban 40 bajnokin jutott szóhoz, fiatal kora ellenére stabil alapember lett.

Az FC Barcelona közli, hogy a játékos átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon, és első körben a ‘B’ csapatban mutathatja meg tudását. Már edzett is új csapatával, miközben a katalánok egyességre jutottak belga klubjával. Az átigazolási összeg egyelőre ismeretlen, ahogyan a szerződés hossza is.