Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Modric távozna, Perezzel tárgyal a folytatásról

Ahogy arról már beszámoltunk, téma a nemzetközi sajtóban Luca Modric távozása, a horvát játékos ugyanis az Inter játékosa szeretne lenni. Egyre inkább úgy néz ki, hogy a hír nem kacsa…

Kép: Inter

Modric távozása Madridból tipikusan egy olyan hír, amire simán legyintenünk kéne – ám mivel Gianluca di Marzio a forrás, aki nem sűrűn szokott tévedni, komolyan kell vennünk a dolgot. Az olasz újságíró most arról számolt be, hogy a 32 éves középpályás a jövő héten ül majd le tárgyalni a klub elnökével, Flornetino Perezzel a folytatással kapcsolatban.

Perez pénteken még arról beszélt, hogy eszük ágában sincs eladni Modricot: még két évig köti élő szerződés a Realhoz és csak egyetlen módon lehet őt elhozni onnan, ha kifizetik a 750 millió eurós kivásárlási árát.

A horvát azonban nagyon eltökélt. Meggyőződése, hogy meg tudja győzni az elnököt a távozással kapcsolatban, akivel ráadásul állítólag egy szóbeli megállapodásuk is van – hogy ezt mennyire szeretné komolyan venni a Real Madrid első embere, az persze egy másik kérdés.

Modric már csak azért is menne Olaszországba, mert ott továbbra is egy ligában játszhatna Cristiano Ronaldóval, valamint több honfitársával is összekerülhetne a kék-feketéknél (Pl.: Brozovic, Perisic, Vrsaljko).

Eközben a Real másik horvátja, Kovacic is menne: a Mirror hírei szerint most az AC Milan tűnik befutónak a középpályás kapcsán, akit várhatóan nem engednének el, ha Modric tényleg lelépne. Magyarán kettejük közül valaki maradni fog.