Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: szerdán minden kiderül Modric-csal kapcsolatban

Állítólag 750 millió euró a kivásárlási ára, és Florentino Pérez elnök úr is ragaszkodik a maradásához, mégis könnyen lehet, hogy Luka Modric máshogy határoz, és barátjához, Cristiano Ronaldohoz hasonlóan az olasz bajnokságra cseréli a Real Madridot.

A horvát válogatottal csapatkapitányként világbajnoki ezüstérmet nyerő Modric még mindig a szabadságát tölti az oroszországi torna óta, ám szerdán visszatér Madridba. Sőt, a Gazetta dello Sport értesülései szerint azonnali tárgyalása lesz Pérez elnökkel. Ez a szerdai beszélgetés hivatott tisztázni a helyzetet, ami miatt immár napok óta dühöngnek a Bernabeuban.

Mint ismert, a sajtó szerint az Internazionale minden követ megmozgat, hogy leigazolja Modric-ot a Real süllyedni látszó hajójáról. Állítólag Pérez ezzel az esetben kér egyértelmű állásfoglalást a horvát karmestertől, lévén tartóztatni nem kívánják, ha menni akar, még ha meg is kérik az árát. Az utódlás kérdéséről már nem is beszélve…

A nem sokára már a 33. életévét is betöltő Modric-nak még 2020-og érvényes a szerződése, míg a Transfermarkt.de mindössze 25 millió euróra becsüli a tényleges értékét.