Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: stadiont avat a Fradi, rangadót játszik a Vidi – előzetes

Hétvégén, kivételesen pénteki kezdéssel, immáron a 4. fordulót rendezik a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga). Öt klub igyekszik megőrizni veretlenségét, miközben már csak ketten hibátlanok, valamint öt csapat szurkolói várják az első győzelmet kedvenceiktől. A MOL Vidi FC rangadóval hangol a Malmö elleni BL-selejtező visszavágójára, a Ferencváros pedig stadiont avat Kisvárdán. Mutatjuk a menetrendet, a Tv-s meccseket, valamint a bajnokság és a góllövőlista aktuális állsást egyaránt.

OTP Bank Liga, 4. forduló

PÉNTEK
08.10. 20:00 MOL Vidi FC – DVSC (Tv: M4 Sport)

Egyetlen magyar csapatként – a Ferencváros, Honvéd Újpest hármas már búcsúzott az Európa-liga küzdelmeitől – a MOL Vidi FC áll még a nemzetközi porondon, és jó helyzetből várja a BL-ben a svéd aranyérmes Malmö elleni visszavágót. Marco Nikolics csapata még veretlen a honi pontvadászatban, de már nem hibátlan, hiszen a Paks ellen legutóbb csak egy döntetlenre futotta, a legutóbbi bajnoki pedig halasztásra került, révén a Malmö is így tett a svéd élvonalban. Ennek tükrében hozták előre a DVSC elleni rangadót is, hogy a csapatnak több ideje legyen regenerálódni a szezon legfontosabb meccsére, ugyanis ha sikerül kivívni a továbbjutást, az legrosszabb esetben is azt jelenti, hogy az Európa-liga csoportkörében érdekelt lesz a székesfehérvári klub a BL play-off körének eredményétől függetlenül. A DVSC azonban nem tűnik könnyű ellenfélnek, a piros-fehér klub annak ellenére rajtolt remekül, hogy igen komoly sérüléshullám tizedeli a csapatot. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy a Vidi pihentet-e, tehát beáldozza ezt a meccset, netán nem, de ma, vagy hétközben a sorozatterhelés visszaüt!?

SZOMBAT
08.11. 19:30 Haladás – Puskás Akadémia
08.11. 19:30 MTK – DVTK
08.11. 19:30 Kisvárda – FTC (Tv: M4 Sport)

Sem a Haladás, sem pedig a Puskás Akadémia nem nyert még meccset, előbbinek ráadásul a védelme is igen szellősnek tűnik, no persze a másik sem panaszkodhat. Valakinek esélye nyílik elmozdulni és javítani, persze a döntetlen benne van a levegőben. Az MTK újonc létére olyan magabiztossággal kezdett, ahogyan megnyerte a másodosztályt. A DVTK-nál viszont idén is komoly gondok és egy nehéz szezon körvonalazódik, igaz a csapatnak nem volt könnyű a sorsolása. Az eddig hibátlan, és roppant gólerős játékot mutató Ferencváros listavezetőként érkezik Kisvárdára, hogy elrontsa a hazaiak ünnepét, a stadionavatást, avagy a sereghajtó újonc először léphet pályára új otthonában. A meccs országos kettesnek tűnik látva a Kisvárda 9 kapott és 0 rúgott gólját az előző fordulókban. Ha nem láttad még az új stadion képeit, KATT!

VASÁRNAP
08.12. 17:00 Mezőkövesd – Honvéd
08.12. 17:00 Paks – Újpest (Tv: M4 Sport)

A Mezőkövesd még csak két meccsen van túl, ám a csapat veretlen, így fogadják a hibátlan mérleggel bíró Honvédot, mely korábbi PSG csatárt igazolt a mai nap folyamán. A forduló utolsó Tv-s meccsén a nyeretlen Paks fogadja azt az Újpestet, mely igen kétarcú játékot mutatott eddigi meccsein, miközben az El-ben “vitézkedett”.

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye