Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp ezúttal is “megtalálta” Ramost!

A Premier League bajnoki rajtjára készülő Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp úgy tűnik nehezen felejt. A német szakember ugyanis ismét “megtalálta” Sergio Ramost.

(Kép: as.com)

Klopp a német Sport1-nek nyilatkozott, a témát pedig még mindig a Bajnokok Ligája kijevi döntője, és Sergio Ramos Mohamed Salah elleni szerelési kísérlete szolgáltatta.

“A finálé előtt sokat beszélgettünk Ramos-ról, hiszen az elmúlt években rendre befolyásolta a BL-döntők kimenetelét. Hol egy műeséssel, hol egy piros lappal. Én magam nem akarok minden áron nyerni. Természetesen én is szeretnék Bajnokok Ligája győztes lenni, és utólag sem adnám vissza a címet. Nem szeretnék viszont úgy nyerni, mint Sergio Ramos, aki remélem hogy a közeljövőben nagyobb gondot fordít bizonyos helyzetek felmérésére.” – Kezdte gondolatmenetét Klopp.

“Még ha véletlen is volt, Salah-t szó szerint kivette a játékból, ráadásul egy olyan pillanatban okozott sérülést, amikor Salah talán ‘élete szezonját’ futotta. Sokan azt mondják erre, hogy az élet és a futball már csak ilyen, ezek a dolgok megtörténnek. Viszont szerintem ez nem szól másról, mint arról, hogy minden és mindenki felett a győzelem az első. Nem biztos, hogy ez a megfelelő üzenet, amit mondjuk a gyermekek felé közvetítünk.” – Folytatta a német szakember, hozzátéve még, hogy inkább marad szimpatikus vesztes, mint olyan győztes, mint Sergio Ramos.

“Hogy egy ‘lúzer’ lennék az elveszített finálék után? Nem gondolom. A Real Madrid megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Viszont megítélésem szerint a Ramos-féle esetre az ég világon senkinek nincsen szüksége!”